View Single Post
Staro 29.06.2010., 20:15   #387
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
LH se pravi nevinasce i zbog toga mi je ljigav. vec je ove sezone 3-4 puta se izvuko sa skoro nikakvom kaznom, a radio je s*anja.
Dobio je kaznu ali ta kazna nije pravedna jer je dosla puno prekasno kada je vec napravio ohoho razliku naspram kobayashia. u onom clanku kaj sam stavil je to isto napravil i dobio je crnu zastavu. po tome se vidi neki dvostruki kriterij FIA za kazne, prvo ga za isto to kazne sa dikvalifikacijom a sada dobije samo drive trough kaznu, a natjecanje odrzava ista organizacija.

Ono sta su ovi drugi kaznjeni sa +5 sec je da nije zalosno bi bilo smijesno.

Fino je FIA usrala cijelu utrku i danas se nisu obranili od napada ferarrija na njih neg su jednostavno sutili i priznali da su generalno u*rali trku. radi takvih s*anja mi se je gadio Max.

Todt i njegova ekipa nisu tolko krivi jer su oni nasljedili MAxa koji je sve preodredio sebi i pravila je donosio na svoju ruku a ne uz pomoc vozaca. Mislim da ce se od sljedece sezone pravila jako promijeniti jer su puna rupa.

Jedino ne znam zakaj sada svi napadate FA zbog toga kaj je onak prek team radio trazio da se kazni LH? Pa LH nonstop whine-a, svi se zale u vezi svega i svacega sam kaj se ti team radio ne pusta u eter.
zgmmax je offline