Citiraj:
Autor Nybelung
Možda bi nekome bilo zabavno, ali meni bez toga definitivno ne. Jedino što još nisam završio je Lich King. Sve do njega sam počistio.
Ne sviđa mi se to ubrzano levelanje. Nekako mi djeluje ko WOW na easy mode-u.
Taj x20 (  ) realm bi mogao bit dobar za početnika, da upozna na brzinu različite klase, pa da onda zaigra original za ozbiljno.
Ovo mi nije jasno. O kakvom queue-u govoriš?
|
3500slotova na serveru = 3500 igraca
Queue= cekanje u redu da se netko od ovih 3500 iskljuci da bi ti mogao uci u igru.Pricas da si pocistio sve do Lich Kinga a neznas sto je to queue?

Nekako ti bas ne vjerujem
Citiraj:
Autor Nybelung
Dva zadnja raida još nisu "otvorena" kod privatnika. Znači, kasne za originalom jedno pola godine..
Icecrown Citadel (Lich King i njegov zmaj tamo žive zajedno sa još nekoliko bosseva) i Trial Of The Grand Crusade (Anubarak je zadnji boss u raidu  )
|
privatnika? cini mi se da si ti neki teski retail-ovac koji misli da je jedino retail dobra stvar.
Ajmo samo nekoliko stvari:
1.PRIVATNICI ili kako ih ti god podrugljivo nazivas su za tebe BESPLATNI.Znaci ne moras placati nista a igras se.Ajd razmisli malo o tome

2.Privatni serveri koriste svoje scripte za instance/bossove.Sto znaci da oni imaju samo gole NPC-ove koje treba scriptirati(dodati im mogucnosti odnosno spellove debuffove i ostale gluposti koje rade) a to nije ni malo lako
3.ICC i ToGC su zadnje instance WOTLK i zahtjevaju jako dobro gearane i skillane ljude.
4.Privatni serveri trebaju Donore koji placaju da bi se mogli *urciti sa gearom.Zbog toga normalno je da su ugasene te instance jer ako ih mozes loot-ati u igri zasto bi ih platio? Znam da bas nije fer prema igracima ali *ebiga ipak nekako se treba platiti taj server.Jos jedna stvar.Ukoliko si donor automatski imas prednost preskakanja cijelog queue za realm.