View Single Post
Staro 29.06.2010., 17:07   #381
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
moram se i ja malo ukljuciti u ovu raspravu jer vidim da neki pisu gluposti.

na ovom lijepom filmicu se vidi kako LH vidi SC da izlazi iz boxa i usporava, nakon sto je zastopo FA on ubrza i pretekne SC i tu odmah pada u vodu njegova izjava
Citiraj:
“I don't really know,” Hamilton replied when asked to give his version of events. “As I was coming around Turn 1 I saw the Safety Car line - I then saw that the Safety Car was alongside me and thought I had passed it, so I continued and that was it.”
http://www.youtube.com/watch?v=JZfUw...layer_embedded

Hamilton je vec vozio pod ukorom jer cijelu ovu sezonu svaku utrku napravi neko sranje i ovi ga ukore, tak da je za ovo tebao minimalno dobiti stop&go kaznu, a ne samo prolazak kroz box i to tek nakon 20 krugova u kojima je LH imao dovoljno vremena za izgraditi prednost nad Kobayashi-em.

I samo da nadodam vremena u 10 krugu kada se je to sve i desilo
Lewis:2:22.443 (promjena nosa)
Alonso:2:43.266

znaci uz promijenu nosa je LH bio brzi za 21sec u odnosu na FA koji se je vozio iza SC-a.

Nitko ne krivi da je LH kriv za to s*anje na utrci nego su krivi suci koji su to s*anje i dopustili, a LH se je opet izvukao uz minimalnu kaznu, a preticanje SC je po meni tezak prekrsaj u utrci.

EDIT:

evo jedan zanimljiv clanak

najzanimljiviji dio
Citiraj:
Alonso said he’d never seen anything like it before. But I have, and I’m afraid that it won’t help Lewis’ cause, because he was the guilty party once again. It was 2006, in the GP2 race in Imola, and Lewis overtook the safety car after falsely thinking he was being waved through when in fact it was waving through the Campos cars ahead of him. Lewis was leading the race at that time and should have stayed behind the safety car. His penalty? A black flag and disqualification from the race.

Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 29.06.2010. u 17:24.
zgmmax je offline