View Single Post
Staro 29.06.2010., 15:43   #465
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor khm Pregled postova
Ajd zadnji put da probam objasnit jer neki likovi očito čitaju svaku petu rečenicu u postovima.
Je, ADM je trgovina, nitko ne kaže da nije, ali ti u toj trgovini nemaš ni 'd' od ukupnog dostupnosti proizvoda.
TEK u webshopu ti se nudi sve iz njihove ponude, ne nudi ti se u trgovini na policama, ali znam da nisi ni sad shvatio, nema veze, bit će bolje.
A i jak ti je komentar da im je hrpa stvari na policama, od kućišta do pokoje matične, lol.
Šta je ostalom masom matičnih? Šta je hardovima, procesorima, napajanjima, laptopima, monitorima, printerima i ostalim stvarima, pogotovo skupljim, jel sve to drže u trgovini i imaju na policama?

I daj kani se konzuma, vidiš da ne znaš ni pravilnu usporedbu dati.
E i da, ubaci koji put i ć u text, imaš ga tamo desno od č.
Pričaš neistine . Kad god mi nešt zatreba odem tamo i dobijem odmah. Bez zvanja i provjere . Uspoređivat ADM sa Protisom ili sl. ,koji imaju 5% asortimana na lageru je glupost. ADM je primarno cash and carry trgovina(to se vidi iz aviona zbog njihove ljubavi prema gotovini) i ima bezbroj puta veći lager od bilo kojeg web shopa. Police su im katastrofa ali skladište im je uvijek puno. Ponuda na njihovom webu odgovara lageru u jako velikom postotku .
Drugi par cipela je njihov web shop koji je bolji od takvih spec. trgovina i što ljudi koji nisu iz Zagreba misle da su web shop jer ima dostava funkcionira super.
MAGARAC je offline   Reply With Quote