Citiraj:
Autor hammer_of_thor
Pa dobro, meni se baš čini da nema dovoljno AM auta u top gearu, ali to je čisto zbog manjka modela.
|
Jedino možda da se preimenuju u Top Martin pa da dovedu kojeg PR-a da kaže koju. Kao da je Britansko otočje pod embargom pa ne mogu voziti ništa osim što im ustupi Urlich Bez - simpatičan CEO.
Citiraj:
Ali brat bratu, meni je Aston Martin DB9 i DBS daleko (nadaleko i naširoko) najljepši auto svih vremena, ja ga se ne mogu nagledati. Interior ispred bilo kojeg auta danas (eventualno mu Zonda F i Ford GT može parirati po unutrašnjosti) a vani nema auta koji mu može i primirisati (kak kaže Clarkson "Zonda has the aerodinamic properties of Elton John)
|
Kao da HoćuInternet generacija piše o BBS-ovima (prvi ja).
Citiraj:
Meni se uopće ne čini da toliko favoriziraju AM zato što su njihovi. DB9 je jednostavno čudo inžinjerstva, 6.0 l, V12, 550+ bhp i mislim da nema petrol-heada koji ne slini na tako nešto
|
Kladim se da više sline na Hondin F20C. Uzbudljivije je V12 tandrkalo u Miuri, bar znaš odakle ovi novi vuku korijene. Nisam inžinjer pa ne znam je li čudo, al' bar znam kad netko slini. Samo za PCE oči:
http://bit.ly/d8N6zx
A pazi tek
GSI brutale u pozadini... a oba mi ispred kuće.
Citiraj:
IMHO uz dozu humora svakog favoriziraju osim Francuza. (eventualno im može proći koji Megane Sport, ali i to ih brzo prođe čim sjednu u Focusa RS ) AL žabari drugo ni ne zaslužuju. Auti se kvare brže nego mljeveno meso, a dijelovi skupi nedaj Bože
|
Plaši me jedino struka u kojoj radiš, nek' te žabari zaobiđu u širokom luku.
Citiraj:
Jedino mi nije jasno zašto 19 od 20 modela BMWa isprdaju, možda petica nije najljepši auto za gledat ali kad sjedneš unutra imaš osječaj koda voziš space shuttle, em te 500 bhp priljepi za sjedalo em unutra prelijepo izgleda, jedino im je zvuk previše izoliran i prigušen
|
Pogledaj odgovor citiran ispod. Kada počneš praviti konfekcijske proizvode trpaju te u koš sa AMG-om i onda si dobio počasno mjesto u crnoj knjizi auto entuzijasta, pogrdni nazivi kao space shuttle , nostalgija za E34 S38B38...
Citiraj:
Autor MAGARAC
Pa vjerojatno baš zato i puljuju po njima jer su e39 540i i pogotovo M5 bili pravi čistokrvni vozački auti za razliku od novije M petice koja je space shuttle.
Aston Martn je san svakom klincu u Engleskoj za razliku od Ferrarija i ostalog koje sanjaju kilnci u Eu. Nije ni čudo da ga toliko favoriziraju. Astoni su gt auti i ne treba ih uspoređivat s supersportskom Zondom ili sl.
|