View Single Post
Staro 28.06.2010., 21:55   #728
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
You are a noob heheh.

Imas u iTunesu tu opciju.

Ides na INFO,stavis kvacicu na sync contacts i izaberes Windows address book i on ti sve spremi u vcf format u address booku. Otvoris novi folder,i copy paste sve kontakte u taj folder. Te fajlove poslije mozes importirati gdje god hoces ,koliko se sjecam vcf ide na sve zive mobitele.

NAPOMENA:

Ako zelis iz iphone-a bacit na PC onda chekiraj kako samo ti rekao i ako te pita zelis li replace ili merge,klikni na MERGE.
Ako zelis iz PC-a na iphone onda imas ispod opcije SYNC CONTACTS , opciju REPLACE ALL INFO i cekiras CONTACTS. Sad se ti sve kontakte iz iphone-a izbrisati i staviti kontakte iz windows address booka. (mozes i iz outlook-a itd itd)

Solucija broj 2:

Kad ga budes jailbrekao, nadji si aplikaciju SIM MANAGER u Cydiji. S njim mozes copy itd.

Nisam fan Apple-a,dapace, Stevana ne mogu smisliti s tim "super,ultra,best,great " itd itd ali stvarno sa iPhoneom mozes SVE ZIVO,osim onog sto ti hardware ne dopusta. Zato ljudi zele JB. Ono sto nema u appstore-u,nadjes u Cydiji tj raznim source adresama i to je to.
Nemoj tak!

Prije svega hvala na ljepom objašnjenju.

Gle znal sam ja to, no nisam jakooo dugo vrijeme radil s tim jer kad sam uzel 3GS stavil sam 3.1.2 i JB+UL i tak je stajalo sve do sad, nisam niš diral po iTunes jer jednostavno nije mi trebalo kad imaš JB iPhone puno tga ti je lakše i radiš na druge načine tak da sam to uopče zaboravil i sad kad si napisal sam se sjetil.

Još jednom hvala, ovo je od velike pomoći, kaj se tiće tih kontakata.
danc00 je offline