View Single Post
Staro 28.06.2010., 20:11   #372
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Roso Pregled postova
Jučerašnja utrka je teška farsa i po meni neregularna. Šta se tiče Alonsa, normalna reakcija, šta bi vi učinil da vas se doslovno j*be u zdrav mozak?
Kao navijač Ferrarija i danas sam ljut za poludit!
Ja to razumijem (u zaru borbe svasta bude izreceno) i slazem se da nije bas bilo dobro odradjeno sudacki jucer - narocito po Ferrari ali reci mi jesi li bio tako ljut i ovih prijasnjih nekoliko godina dok su odluke isle Ferrariu na ruku a kaznjavalo se sve druge i dok je Ferrari imao godinama poseben tajni ugovor i pravo Veta na nove stvari te ostale dogovore sa FIAom te veci novcani paket od ostalih ekipa ? Jel te onda smetalo ?

Ono mislim malo objektivnosti nebi skodilo jer sad kao ispada da je cijeli svijet protiv Alonsa i Ferraria a recimo prosla dva SafetyCar-a su mu isla na ruku i osvojio je bodove zahvaljujuci tome onda se nije bunio kak je utrka izmanipulirana/namjesetna i sve zivo sto je nadrobio u izjavama poslije utrke.

Je...a nemos uvijek imat srece i to je to.

Da se razumijemo ja nisam za onih 5 sec (premda u pravilim stoji da suci mogu odluciti kolko zele) ali ono mogli bi neki biti malo i objektivniji i prihvatit da nekad jednostavno nema srece .