View Single Post
Staro 28.06.2010., 19:33   #61
zeljko09
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jun 2010
Citiraj:
Autor goranbo Pregled postova
Ne znam, dakle prema logu ne uspijevas uopce kontaktirati SIP server, jer da samo ne valjaju podaci za login dobio bi nekakav odgovor...

Ja sam se na router konfigurirao kao root, i promijenio sam username i to sve, da se ne moze T-com logirat, i takodjer disejblao sam remote assistance (al to ti je disejblano po defaultu, ja mislim, s ovim konf fajlom).

Ja nisam mijenjao firmver, firmver mi je 6.2.17.5 (odes na Speedtouch -> Information).

Probaj otic na user management i izbrisat eventualno sve od t-coma ako sta ima i stvori username root levela sa svojim imenom...

Probaj i restartat router tj iskljucit pet sekundi pa ukjlucit.
meni isto ovo piše 6.2.17.5 (odes na Speedtouch -> Information).

goranbo možeš li mi reći kako promijenuti podatke za ulazak na 192.168.1.1 , možda tada proradi.

a hvala Nikky na informacijama, ali kad ti meni kažeš da treba promijeniti FW meni to ništa ne znači jer sam ja odnedavno krenuo proučavati VOIP možda kad riješim svoj problem nešto naučim pa pomognem drugima....ako mi ne uspije ovo što mi goranbo kaže, probat ću promijeniti FW, i da zanima me kad promijenim FW hoće mi maxtv raditi....??
zeljko09 je offline   Reply With Quote