View Single Post
Staro 28.06.2010., 17:27   #160
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Mjesec dana sam si razbijao glavu između Legenda i Desirea - Oba su softverski gotovo ista i dvojba je bila metalni unibody vs. veći ekran zbog touch tipkovnice. Kako sam na preplati, razlika između Desire i Legenda kod Teleta me dođe 100kn tako da je odluka pala na Desire.
edit: Uz dodatak da je froyo za Desire praktički pitanje vremena, dok se HTC još nije točno izjasnio što će viti s updateom za Legend (šuška se na jesen, ali neznam iz kojih izvora dolaze te info)

Vezano za kodiranje u Tele2: Hero je kodiran nekim Teletovim kodovima, točno, i pitanje je može li se uopće dekodirati (zasad). Desire iz Teleta je otključan (provjereno na jednom slučaju). Ako će kome igrati ulogu, kroz 10ak dana bi trebao dobiti Desire iz Teleta pa dam svoj glas.
Ne vjerujem da kodiranje ima veze uzimao ti preplatu ili prepaid - trgovac ti da prvi mob sa lagera i tko tu zna da li je kodiran ili ne.
Uff, a 1GHz vs. 600MHz procesor i 576MB RAM-a vs. 384MB, to vidim da nitko ne spominje, a uz toliko spominjani ekran, meni bi to bilo i više nego dovoljno za to da odluka padne na Desire, nisu to baš tako zanemarivi detalji.