Citiraj:
Autor rodney
kako je izgledao prije par god? recimo kad se borio sa filipovicem, imao je cak dvije kile vise.. i nije neka razlika u liniji, ako se mene pita.. ja mislim da je htio zavrsit borbu jer je dobio krila nakon onog lijepog udarca gdje je Werdum zateturao.. ali se ovaj sretno i spretno izvukao (sretno jer je svaka borba sto je zavrsila za minutu malo na srecu, a spretno jer se vidi da je to htio i uspio napravit, a ne da se protivnik poskliznuo njemu na lakat i pao nokautiran). to ne znaci da je sad Werdum najbolji... ipak je iza Fedora respektabilna karijera sportasa, a ne glumca i zastupnika, tako da ne mislim da je ovo kraj za njega.
|
U zadnje tri njegove borbe je očito da je pao u formi. Pogledaj ga protiv Orlovskog.
U borilačkim sportovima nema sreće kao u drugim sportovima i nokauti nisu slučajni, bili u prvoj ili zadnjoj sekundi. Isto kao i poluge ,gušenja i ostalo koji proizlaze i borbe za poziciju i protivničkih grešaka.
btw. gledao sam honorare za UFC 115 i Barry je za borbu protiv Mirka dobio samo 11000$. Mirko 75000$+75k bonus a Chuck je dobio 500000$. Malo mi je to žalosno za Barrya pošto je onaj Rothwell dobio 100000$ a ovaj je izašao iz borbe sa strganom nogom i rukom.