View Single Post
Staro 27.06.2010., 18:47   #19
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor extremepc Pregled postova
Pa jel ja pricam da trebamo novi zakon ili da se osobno ne slazem sa nekim stvarima?

Iz osobnog iskustva znam da ako iz prvog posta ne maknem ono što je već prodano:

1. Uvijek se nađe neki mulac koji mi šalje milju poruka dal je to prodano
2. Potencijalni kupac se lakše i brže snađe u mojem topicu

Također uz dodatni bump napišem uvijek, dakle uvijek kojem članu je prodanu.

Razumijem pogriješio sam što sam htio svoj topic htio uciniti preglednijim i jednostavnijim te tako narušio pravila foruma. Sve 5, ne žalim se, samo se informiram.

I volio bih dobiti odgovor vezan za onih tjedan dana, da znam što se time narušava.

I nino nemoraš me tjerat dalje od ove trznice. Svima je u interesu trgovat sa poznatim ljudima i da se isto rijesi sto bezbolnije i sto zadovoljnije, što njuskalo i plavi oglasnik mogu zadnji napraviti.
Uspori malo i čitaš što ti se piše:
Citiraj:
A sto se tice 7 dana, otvoriti mozes novi thread ako je sve u starom prodano i recimo nisi bumpao tu temu samo da bi napisao "prodano, lock", kao sto recimo hrpa usera nepotrebno radi.
Edit prvog posta se odnosi na informacije u njemu vezane za cijenu, garanciju i takve stvari, ne na pravopis. I to je to. Nemojte da se ova tema pretvori u rješavanje pojedinačnih slučajeva s tržnice, jer to stvarno nema smisla.
Kao što je SU gore napomenuo, većina korisnika pravilno i normalno koristi tržnicu i sigurno nećemo zbog nekih iznimaka mijenjati sustav koji funkcionira.
tor je offline