View Single Post
Staro 27.06.2010., 15:45   #722
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor danc00 Pregled postova
S tim se borim već par dana i nema, za popizdit.

Jedino kaj je djelotvorno je ući u root-var-folder i tam naći dva fajla od imenika, i kasnije vratiš na mob, i to su svi kontakti.

No problem je kaj u taj folder nemožeš ak nisi napravil JB....a za 4.0 os ga nema još(bar meni ne radi)

Ja zbilja ne kužim koji je k bil S.J. da nije mogel stavit opciju copy to sim.....ili bar u iTunesu napravit opciju da samo kontakte exportaš van...

You are a noob heheh.

Imas u iTunesu tu opciju.

Ides na INFO,stavis kvacicu na sync contacts i izaberes Windows address book i on ti sve spremi u vcf format u address booku. Otvoris novi folder,i copy paste sve kontakte u taj folder. Te fajlove poslije mozes importirati gdje god hoces ,koliko se sjecam vcf ide na sve zive mobitele.

NAPOMENA:

Ako zelis iz iphone-a bacit na PC onda chekiraj kako samo ti rekao i ako te pita zelis li replace ili merge,klikni na MERGE.
Ako zelis iz PC-a na iphone onda imas ispod opcije SYNC CONTACTS , opciju REPLACE ALL INFO i cekiras CONTACTS. Sad se ti sve kontakte iz iphone-a izbrisati i staviti kontakte iz windows address booka. (mozes i iz outlook-a itd itd)

Solucija broj 2:

Kad ga budes jailbrekao, nadji si aplikaciju SIM MANAGER u Cydiji. S njim mozes copy itd.

Nisam fan Apple-a,dapace, Stevana ne mogu smisliti s tim "super,ultra,best,great " itd itd ali stvarno sa iPhoneom mozes SVE ZIVO,osim onog sto ti hardware ne dopusta. Zato ljudi zele JB. Ono sto nema u appstore-u,nadjes u Cydiji tj raznim source adresama i to je to.

Zadnje izmijenjeno od: spawn. 27.06.2010. u 15:51.
spawn je offline