View Single Post
Staro 27.06.2010., 15:35   #13
extremepc
Banned
Moj komp

Datum registracije: May 2009
S obzirom da su pravila jasna i režim je ultra strog i danas sam dobio opomenu zbog "gluposti" po meni u pravilima tržnice ima "nejasnoca"

Ne shvacam zašto netko mora cekati tjedan dana, ako npr za dan dva ima nešto novo za prodati, a bivša prodaja mu je zakljucana ili je na njoj sve vec prodano?

Razumijem da ako vec imas jednu temu da nesmiješ raditi novu i razumijem da ako si bumpao 3 puta tema ti je zakljucana da nesmijes tjedan dana napravit istu temu jer onda trznica u biti nema smisla, ali ne kuzim zasto to pravilo vrijedi ako je neka prodaja zatvorena ili je sve prodano, a ja imam novu robu za prodati-zasto moram cekati tjedan dana? A time nikome nista ne narusavam, tj radim samo dobre stvari, a to su da ljudima gotovo svako malo nudim robu po jeftinijoj cijeni, što je u biti i poanta trznice.

Ima ljudi koji npr prodaju nešto jednom mjesecno, no ja npr imam nove robe svaka 3-4 dana, i uvijek nešto dođe, pa je meni osobno cekati 7 dana puno, a ne vidim tu neku logiku zasto bi to tako moralo biti.

Također pravilo da se prvi tj glavni post u prodaji nesmije brisati mi je takoder debilan. Znaci ako si popravim gramatiku ili promjenim neke detalje teskta moze ispasti da prisem originalni tekst i mogu dobiti opomenu??? Zasto moram dobiti opomenu ako maknem sa popisa komponentu koja je prodana a bez razloga mi mora stajati na vrhu teme??

NPR prodajem 10 komponenti u jednom topicu i jedna komponenta koja nije prodana je npr 9-ta. Smisao cuvanja teksta je koji? Narušavanje jednostavnosti prodaje? Manje šanse da mi potencijalan kupac pronade ono sto zeli?? I zbog takvih stvari, kojima u biti kupcima olakšavam stvar da nemoraju citat cijeli tekst dobijem opomenu.

Sada necu citati tekst koji pisem dva puta nego tri puta, jer se jedva ceka sa davanjem opomena uz preko 70 crta u pravilima.
extremepc je offline