View Single Post
Staro 27.06.2010., 15:31   #77
McG
-------
 
Datum registracije: Aug 2005
Lokacija: -
Postovi: 7,568
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Imamo jebeno puno resursa, oružja, i stalno se natječemo.
Svi naši resursi su na granici i zato kak sam i rekel, zadnjih 15-20 godina cijelo čovječanstvno izigrava filantrope, jer nam je voda došla do grla. Nakon nekolko stoljeća zanemarivanja i nemilosrdnog iskorištavanja prirodnih resursa - "odjednom" smo se počeli okretati k alternativnim izvorima. Skužili smo kakvo sranje smo napravili i u kakvu situaciju smo se doveli, pa se sad razmatra sve i svašta.
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Nije to uredu, ali definitivno vodi napretku.
Je, vodi k napretku u usavršavanju međusobnog istrebljivanja. Otkad znamo za sebe, uvijek se branimo od nekoga, uvijek napadamo nekog, uvijek smo spremni za rat. Amerika kao najbolji primjer, jer ta zemlja ne funkcionira bez rata. Nastali su iz rata, u manje od 300 godina postojanja zaratili su sa svim mogućim nacijama, nametnuli su svoje razmišljanje i kulturu diljem cijelog svijeta. Sad nakon svih tih ratova, oni i dalje tjeraju svoju ogromnu ratnu mašineriju, traže i stvaraju ratove tam di im najbolje odgovara - da bi se kasnije po raznim sastancima s ostalim svjetskim vođama igrali svjetske policije i poticali mir i dobro.

Da stvar bude gora, postavljaju se kao autoritet, a skupa sa sebi sličnim državama trude se ostaviti dojam nekoga ko je vođa, vizionar i općeniti idol ostalom svijetu.
I to im odlično uspijeva, kad se "pol" svijeta fura na njih, hoće biti ko oni, žele im se približiti i s njima usko surađivati.

Zadnje izmijenjeno od: McG. 27.06.2010. u 16:00.
McG je offline   Reply With Quote