Citiraj:
Originally posted by Bubba
Eto, ti si eklatantan primjer korisnika koji ne zna sto bi s novcima, nije upucen ali su mu puna usta imena i ouvrklouka.
Dakle, za sto ti treba? Ako ces se ponekad poigrat, surfat, pisat i slicno sto radi SteficaTM a zelis sacuvat novce i ne treba ti rezolucija iznad 1024x768 na ultra giga high^2, onda ce ti ploca do 400kn i neki Barton biti sasvim dovoljni.
Ako pak zelis biti glavni baja u ulici, A64 is way to go. Ipak, mozda bi bilo bolje da pricekas nove A64 chipsete, koji bi mogli imati PCI-E i slicne djidje...
|
kurac neznam šta bi s novcima, novce još niti nemam, to sam planirao tamo negdje 3. ili 4. mjesec. jer gle.
trenutno imam xp 1700+ soltekovu maticnu , 512 sd rama , i sad mi je frend prodao za siću GeForce 3 Elzu koja je i jača od četvorke, (dobio na nagradnoj igri pcplaya).
trenutno igram farcry, underground 2, a doom3 i halflife 2 još nisam ni instalirao.
zato pitam dal da uzmem matičnu s ddr-om , upiknem nekog mobile xp-a a ovo ostalo može ostat isto, ili da ništa ne mjenjam nego da fino čekam nforce 4 pa ćemo vidjeti...