Citiraj:
Autor bibop
ja ovdje uglavnom samo koristim intenzivno tržnicu, a tajaznam....
ovo ostalo mi nije tolklo interesantno, možda izleti kakva muha, ali sve manje,
ipak i sami kažete(  )da forumski PCE nije napravleni samo za igranje zvečke već i za trgovanje, ali tržnica je samo dodatki.
neda mi se terat pisat jer nemam o čemu, ol-,majti-gugl i slične sprave zadovoljavaju me kompletnim.
Uvijek me se može dobit na PRAJVAT ali unatoč  to ni to.
a polako pa budem došao do tih jubilarnih 50, godinu po godinu !
|
ajd sad fakat pitanje koje me ubija u pojam već neko vrijeme i nikako da dokučim odgovor. Ako ti je stalo samo do trgovanja, zar ti nije stoput jednostavnije koristiti plavi oglasnik, njuskalo, bugov forum ili neki od milijuna drugih? Zašto bi, pobogu, htio koristiti PC Ekspert forum kad mu je, realno, posjećenost niža nego nabrojanima?
greater powers final waves (alcohol hypnosis +30, self) bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night) misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius) summon unknown female (demoralise +75 on target)
artifacts of choice tv remote (hibernate +20 on self) lounge chair (fortify sleeping +60 on self) linux (destabilise system +45 on target)
little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable. Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
|