Tema: e-matica
View Single Post
Staro 27.06.2010., 09:18   #16
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor igorba Pregled postova
Ne znam točno na što misliš ovime što sam podvukao. Računala ima različitih, mogu reći za svoju školu da su računala na kojima su to ljudi radili klase AthlonXP/P4 Celeron/Sempron s.754, dakle nije neka bajka, ali uredno odrađuju svoj posao. Ovo su ljudi uglavnom radili od kuće, sa svojih računala, laptopa... Internetska veza je u školi DSL (T-Com), a ljudi kod kuće imaju i T-Com i Optimu i razne druge. Jednostavno ne vjerujem da je u ovom slučaju, ove godine, krivo bilo što drugo osim ljudi koji su zaduženi za infrastrukturu e-matice (hardversku ili softversku).
Da je aplikacija losa, to stoji.

Da sam vidjao jos gore slozenih racunala, pocevsi od onih natrpanih virusima i smecem, do onih sa 128MB RAM-a i Vistom, eh...

Citiraj:
Prvo su nešto "nadograđivali". Ne sjećam se točno detalja, ali na glavnoj stranici e-matice je stajala poruka o nekakvim nadogradnjama i da će se ocjene moći upisivati od srijede.
Hmpf, pricamo li mi o istoj stvari?

http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=8003

Citiraj:
Autor Bluzer Pregled postova
Baš i ne, problem je što je aplikaciju radio king-ict, a "zna se" tko su oni i kako rade i kako su im svi natječaji namješteni o čemu su upućeni svi iz IT biznisa. Hvale se bilancom, a od poslovanja van HR su zaradili prošle godine čitavih 200 000 kuna ako me sjećanje služi što mi je frend pričao.
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
inače je king poznati oracle majstor nadaleko i naširoko... ispravite me ako sam u krivu.

To su stari Oraklo majstori, ne znam kako se uopce osudjujete ovako blastfemicno taknuti u tu svetinju...

Citiraj:
sve to skupa nema veze sa lokalnim mašinama jer su one terminali.
Obzirom da je teska Java u igri, itekako ima veze s lokalnim masinama...

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote