View Single Post
Staro 27.06.2010., 01:32   #678
Ahab
Premium

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor Uber Gosu Pregled postova

Mislim da je poanta u tome da je gotovo nebitno dali si platio ili nisi(vezano za brzinu dostave) pošto oni nemaju lager, znači robi treba neko vrijeme da se stvori u dućanu a to sigurno ne ovisi samo o njima (Msan npr.). Problem je što neke stvari tipa laptop oni jednostavno ne mogu naručiti na tvoju ili moju riječ jer nema garancije da ćeš ti ili ja laptop platiti za 3 dana kada stigne nego zahtjevaju uplatu prije slanja naruđbe. Ako sam te dobro razumio to je bila tvoja ključna primjedba.

Poanta je u tome da ako nešto košta 50kn oni si mogu priuštiti da ja ne dođem po robu bez velikog gubitka, ali ako ja naručim robu od 5kkn i "zaboravim" na nju ona je mrtvi kapital i potencijalni gubitak.
Nedavno sam u Protisu naručio robu upravo u vrijednosti cca 5kkn (prvi put sam kupovao kod njih).

Dogovorio telefonom oko 10.00, prodavač rekao da nazovem oko 16.00 za svaki slučaj, tako da ne dolazim bez veze (nisam iz Zagreba).
Nazvao sam nešto ranije, oko 15.00 (čovjek rekao da je roba stigla), došao u 17.00, platio i pokupio za 5 minuta.

Dakle, roba ne baš male vrijednosti naručena je na riječ i stigla isti dan.

Od mene pohvala.
Ahab je offline   Reply With Quote