View Single Post
Staro 26.06.2010., 12:32   #17
raf
šlap
Moj komp

raf's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor windfucker Pregled postova
Hmm, ne znam za vas, ali ja već odavno ne koristim "express install" opciju za većinu programa, jer toliko ima smeća što ga sada pakiraju sa aplikacijama i koje se "usput" instalira...za mene takav OS je dobar jedino za format opciju.
Uzmite za primjer samo ATI-jev paket CCC+VGAdriver, mislim da nema potrebe dalje nabrajati...
Ninite ne instalira hrpu junka, poput raznih toolbara, promijena homepage itd. Iako se slažem da nije baš zgodno kad neznaš što instaliraš.
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Meni bi bilo fora da iman update, tj. kada san na svom kompu da povuče sve najnovije, a na terenu da to samo iskrca. Ovako moran uvik vuć i setupove za offline kompove.
Čudi me da u današnje vrijeme ima kućanstava bez interneta, a valjda nemaš takvih puno pa će ti barem malo olakšati.
A ako instaliraš po firmama onda mislim da nije puno za platiti ninite pro.
Citiraj:
Autor khm Pregled postova
Zanimljivo ali dosta ovih programa tijekom instalacije nudi dodatna podešavanja, ne svodi se sve samo na next, browse, next.
Tako da, ovo je za amatere, po meni je još uvijek bolji manualni sistem.
Za instalacije računala za susjeda, poznanika i drugih koji te neće ni čašom vode ponuditi za reinstalaciju windowsa, ninite je dar s neba.
Naravno za sebe i bližnje ručni sistem
raf je offline   Reply With Quote