View Single Post
Staro 26.06.2010., 01:04   #62
Nybelung
Guest

Citiraj:
Autor domina Pregled postova
I onda frend hosta, ja s njim u LAN-u, i još nas 2-3, i svi uredno igramo i nekog od nas dropa... u slučaju da nismo u LAN-u, skype uvijek uredno radi prilikom dropa iz igre,znači s vezom je sve u redu..
Eto zato mi se sere od garene..
Onda nešto s vama nije u redu..
Igram na Gareni od kad se pojavila. A zadnje 2 godine sam igrao prosječno 20h tjedno i postotak dropanja zbog Garena Clienta je manji od jedne partije tjedno. A znam o čemu pričam, odigrao sam 300 ladder igara i još 3 puta toliko nezabilježenih. A cimer je prešao 600 partija i samo Bog zna koliko njih izvan ladder-a.
Ili je do vaše veze ili ste imali posla sa "hackerima". Ja koristim drop hack kad ne igram u High LvL sobama, kad netko pođe psovat ili feedat leti iz partije iste sekunde. A kad sam živčan dogodi se da izbacim i ljude koji su samo malo priglupi.

Citiraj:
Autor domina Pregled postova
A kaj se MH-a tiče, to me uopće ne dira, jer svi koji ga koriste su noobovi i apsolutno im neće pomoći...
Nije istina.
"Pro" sa MH-om radi KAOS. Igrali smo nedavno protiv nekih Makedonaca. U High LvL sobi smo pobijedili jednu od tri partije, a u te dvije smo igrali preko sat vremena. I stvarno likovi odlično igraju, akcija non-stop.
A u njihovoj "makedonskoj" sobi bez admina su nas doslovno pomeli. Koriste MH i to bezobrazno, čim vide nekog samog - slete se na njega i to se kreću PRAVOCRTNO, svih 5 igrača. A kad pogledaš replay, nigdje nijedan ward nisu stavili cijelu igru.

Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 26.06.2010. u 01:12.
  Reply With Quote