View Single Post
Staro 25.06.2010., 22:55   #247
mymoon
nautic expert
Moj komp

mymoon's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Jerry Pregled postova
Vama ili onima kojima saljete?
mi u pravilu izlazimo kupcu u susret (kod čistih situacija) i šaljemo novu pošiljku, a nakon toga čekamo refund OS-a.
mislim da je primatelj taj koji bi prema ugovoru trebao tražiti refund, pa kada ga dobije naručiti drugu robu ili što već.

Citiraj:
Autor Jerry Pregled postova
Links je platio Overseasu (a ne JA) da to dostave i donesu potvrdu o dostavi. Overseas to NIJE obavio I sta sada JA imam s tim ugovorom izmedju njih? Razmisli malo pa onda napisi nesto!
krivo. prilikom narudžbe TI si naručio uslugu dostave.
neće nitko slati robu nekome na vrata zato jer nema ništa pametnije za raditi.
hoćeš reći da je links tebi za inat slao robu u šibenik?

znači, ti si tražio dostavu preko OS (jer je besplatna, tj. uračunata u cijenu), i samim time sklopio i ugovor sa dostavnom službom i sve što time proizlazi...
nitko ti ne brani da organiziraš dostavu drugom dostavnom službom, busom, privatnim autom, avionom ili poni-ekspressom.

i ne, ne radim za links. fyi, čak sam i ja imao problema sa nekim reklamacijama što možeš pronaći ovdje na forumu. samo reagiram na tvoje uvjerenje da pošiljatelj snosi odgovornost za nastalu štetu u transportu. kada prespavaš, vidjeti ćeš da nemaš pravo.
a ako i dalje ideš sa tužbom prema pošiljatelju, siguran sam da ćeš izgubiti i vrijeme i novce. ja sam na tvojoj strani, ne želim da se zaletiš i uvaljuješ u dodatni trošak...
mymoon je offline   Reply With Quote