Citiraj:
Autor hammer_of_thor
OK, to je već drugi par opanaka, ali nije da je Links ukrao te pare niti rek'o dostavljaču Overseasa da našuta paket i ostavi neispravno računalo da mušterija popuši.
Links je IMHO svoj dio posla obavio, nije da ih branim, ali stvarno ih ovdje ne smatram odgovornima zato što je njihova inače vrlo pouzdana dastavljačka firma zayebala.
|
Koliko puta moram reci i tebi i Linksu - TO NIJE MOJ PROBLEM!!!
Ja sam poslovao s Linksom, narucio,unaprijed platio i nisam dobio ono sto sam narucio!!! Ja ne znam za Overseas, FedEx, UPS, xyz sluzbu niti me je briga!
EDIT:
Kada slijedeci put budes uplacivao online pa nekome pobjegne par nula vise bilo bi lijepo da tvoja banka veli da se zalis svom provideru internet usluge ili proizvodjacu servera koji obradjuje podatke!

Take a pick!
Citiraj:
Autor rendula
Links je trebao covjeku ponuditi neki oblik kompenzacije za to, ili da o njihovom trosku prevezu komp natrag u zagreb i srede sve i vraze ga natrag, a neovisno o kupcu, koji nije ni za sto kriv, rijesiti problem sa dostavljacima. Nije njihova greska sto su dostavljaci zeznuli, ali oni se moraju ispricati kupcu i nekako to rijesiti da kupac bude zadovoljan.
|
Kupac je zadnja rupa na svirali u HR a tako i u Linksu i prvi je na kojeg se ide djonom pa ako upali - upali.