Ja sam prije 20ak dana slozio jednoj arhitektici komp za nekih 10 000kn tu u ZG Linksu i nakon sto sam uplatio lovu trebalo im je gotovo tjedan dana da ga sloze iako se lik kleo da nece trebati vise od 2 radna dana. Ali to nije najgore u svemu, to je biio samo pocetak!

Prvo su ostavili cijeli komp na njenoj adresi u prolazu jer gospodja nije bila doma te se nitko nije potpisao da je to preuzeo!!! Ali ima jos! Kada je komp vadjen iz kutije nesto je zvonilo u njemu. Kako je kuciste Chief Aegis kroz bocnu stranicu se vidio cooler zajedno s procesorom koji je visio na bazi! Cooler je Scythe Ninja. Ja ne znam sto je ekipa radila s kompom da bi se cooler odlomio zajedno s nosacem coolera maticne?! Sutala ga od Zagrema do Sibenika??? Prvi poziv u Links je zavrsio konstatacijom da bi nakon svih tih sranja MI trebali tuziti dostavljace!? Gospodja je ostala osupnuta takvim ponasanjem te je ne krivim ako je i o meni pocela misliti sve najgore. Ja sam joj odmah preporucio da uopce vise ne kontaktira s Linksom vec da to ostavi svojoj odvjetnici! Nakon 2 dana se sef poslovnice ili tko vec javio i rekao da ce se sve rijesiti. Ma nemoj!? Da sam bio bezobrazan trebao sam uzeti komp i tvrditi da mi racunalo nikada nije bilo ni dostavljeno a neka se Links tuzi s dostavljacem! Ali nisam GOVNO ko oni te se ne zelim imati ikakve veze s njima!
Ocjena poslovanja -10/5.
I ovim putem tvrdim da u Linksu vise necu kupiti ni prazan medij a to cu preporuciti i svima koji me budu trazili za savjet!
P.S.
Ovo nije moj prvi problem s njima ali je definitivno zadnji!