View Single Post
Staro 24.06.2010., 16:54   #502
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
ludi slovak sa krvavim koljenom potjera vec covjeka kojeg je cetvrti sudac prakticki pustio da ude umjesto njega . plus maloprije poluvremena koji sut slovaka, bio bi najljepsi gol da je isla u mrezu.........

talijani doslovce nikakvi, obrana ubitacno suplja, sredina poslala par lopti nikome, napad zblokiran i nikakav....... slovaci rastrcani, obrana odlicna, vec dugo nisam vidio ovako dobru obranu. da su slovaci precizniji, mislim da bi bilo vec 3-0.

i da, dobar vela kod izvodenja slobodnjaka slovaka sa kojih 35-40 metara: "Ovo je opasna situacija, uostalom, svaka situacija je opasna sa ovakvom talijanskom obranom" . i nakon gola slovaka pokisle face navijaca, neprocjenjivo .
i da, najveca prilika da dobiju gol je skoro bio autogol. lopta mislim da nije 10cm proletila iznad precke, presjeklo me .

Burko je offline   Reply With Quote