View Single Post
Staro 24.06.2010., 14:40   #95
Big Guy
RPG player
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Jasno ti je da NFS tjuning i nije baš nešto posebno, jer ima dosta ljudi šta bi unakazilo Cinque i sl. modele a samo ih 5 ima na svitu.

Evo ti krapina tjuning iz NFSa, meni samo tribaju custom felge.
...
hehe, ako se potrudiš ćeš pronaći prljavštinu i u sniježnoj oluji na otoku od leda
naravno da se mogu auti unakaziti sa tuniranjem, ali to nije razlog za uopće izostaviti tuniranje nego su mogli dodati kao opciju, pa tko hoće stavi spoiler itd, tko neće ne mora...

btw, pogledao sam Godlike sound iz tvog siga , bugatti nije ni napravljen za utrke po zavojima nego da bude najskuplji, najjaći i najbrži auto, formula 1 je napravljena za utrke po zavojima i ako bi se usporedila formula 1 sa svim onima autima bi rezultat vjerojatno bio oko minutu ili ispod

Citiraj:
Autor TheBEaST Pregled postova
Pa bilo je dosta love za sve aute, ako si vozio one utrke koje nose više para. Poput one oko cijelog otoka. Ali ta je bogme i trajala. Ovisno o autu 40-60 min, a ako se ne varam nagrada je bila milju dolara.
Pa još one automobile koje si trebalo dostaviti bez sudara i sl. Zapravo na toj dostavi auta mi je jedino islo na živce ako s kotačem prejdeš mrvicu izvan asfalta odma ti pada iznos love. A ja sam bil picajzla pa mi je sve trebalo biti perfect dostava
meni je bilo lijepo voziti tu utrku, protivnici su bili dosta spori, bilo je dosta ravne ceste, išlo je do max brzine sa S7 i na kraju još dobim milijunčić
haha, ja sam isto išao na perfect radi bonusa