View Single Post
Staro 24.06.2010., 13:12   #8
Kazaam
Premium

Kazaam's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor nino Pregled postova
Pukni gore everest da vidis o kojem modemu je rijec pa skini taj driver. usput pogledaj za ovu zadnju nepoznanicu sta je.

Tipka za eject treba radit na "normalno" stiskanje. kao i druge tipke na tipkovnici. Provjeri dali u biosu ima sta vezano za to.

Ako ne, reklamiraj. Dali ti radi tipka odma kod paljenja laptopa?
Skinut ću ga pa ćemo vidjet o čemu je riječ.
Ovo za stiskanje tipke prilikom dizanja sustava nisam probavao, ali otisao sam na msconfig namjestio na diagnostic startup znači samo osnove da diže i svejedno nije radilo - probat ću i ovaj sistem
Inače kako da provjerim to u BIOS-u? Nisam nešto stručan oko toga...

Citiraj:
Autor mstaracm Pregled postova
Najjednostavniji način ti je da odeš na njihovu stranicu odabereš točno svoj model lap-a preko broja, i skineš sve drivere kaj imaš ponuđene za njega. Nemoraš skidati aplikacije i ostalo već samo drivere. Onda ih redom (kako si i skidao) instaliraj, oni driveri koji su već instalirani upozorit će te na početku instalacije a kojih nema instalirat će se najnormalnije....tak ćeš biti siguran da si sve stavio. Jest malo duži put ali je pouzdan
Jesam, probao sam i to ali čim upišem svoju šifru, znači tag koji mi je odozada na ploči, napiše mi da ne prepoznaje šifru i da nije valjana tako da moram ovako driver po driver, a sreća ima ih more
Kazaam je offline   Reply With Quote