View Single Post
Staro 24.06.2010., 12:22   #17
Shadowww
^_-
Moj komp

Shadowww's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor tomek@vz Pregled postova
Pokraj ME-TV, MythTV i Kaffeine-a ne vidim svrhe čemu komplicirati.
Pa recimo konkretno u mojoj situaciji. Koristim Xfce DE. Uvijek tražim najjednostavnije i najefikasnije rješenje. Kako sam do sad uspješno izbjegavao sve kde/qt aplikacije, nemam nijedan lib njihov, pa bi volio da tako i ostane dok god ima alternative. Time otpisujem MythTv i Kaffeine. ME-TV pak izgleda kao obskurna gnome aplikacija. Nema je u nijednom Archlinuxovom repou što je bizarno. Probao bi ju sam kompajlirat no nigdje ne vidim popis dependencija. README u sourcu je beskoristan također. Pa neznam dali ima neke gnome specifične zahtjeve, što je lako moguće.

A VDR je pak perl applikacija i nema nikakve dependencije, lightweight je i profesionalno se koristi za komercijalne recievere
Citiraj:
Loše je pretpostavljam u smislu da ne izgleda kao sva ostala GTK/2+ ergela na Gnome sučelju...
Da... I zbog toga jer moram povuć cijeli masni kde/qt radi jedne aplikacije.
Citiraj:
Kao što vidiš kaffeine izgleda isto kao i VLC koji je GTK aplikacija
Izgleda odlično, skroz fino si to složio. Moja iskustva sa qt aplikacijama u nenativnom okruženju nisu ni približno slična
Citiraj:
Instalirati:
qt4-qtconfig
systemsettings
E nemam toga (il se drugačije zove) u Archevim repoima
Citiraj:
P.S.- da dobiješ channels.conf koristi w-scan na aplikacijama koje ne podržavaju autoscan. Kaffeine to ne treba
Da, znam, ako misliš na onaj scan koji je dio linuxtv.org appsa. channels.conf generiras doslovno jednom naredbom.

Shadowww je offline   Reply With Quote