Ja sam imao problema sa 5850 i hdmi kablom. Tv je LG 42LH3000. Nikako nisam mogao dobit sliku od ruba do ruba sa hdmi kablom, ali kvaliteta je bila odlična i slike i zvuka. Problem sam riješio na način da sam spojio TV sa vga kablom a zvuk sa bananicom i to je to. Probao sam i sa s-video kablom, ali slika je očajna, u boji ali očajna.
Na drugom tv-u imam isto problem sa bojom kod s-video kabla, ali siguran sam da je tv u pitanju, jer kad sa kartice (1950 pro) spojim s-video na scart = c/b slika, kompozitni na scart = c/b slika.
Kad spojim kompozitni kabl na činč s prednje strane tv-a, slika u boji, tako da je definitivno problem u tv-u. 1950 pro spojim na činč preko onog malog adaptera, a prije je bio spojen preko vivo adaptera, koji sam dobio uz x600, uz forcanje detekcije tv-a.
Moram samo nadodat da gledanje filmova i kombinacije drugih stvari idu bez frke, samo prevučem na tv i to je to (za lg), desi se čak da žena gleda neki plači-pi*kasti film na tv-u, a ja neki horror na monitoru, uz sluške naravno (2 zvučne, pa je izvedivo).
Slika nije proradila od prve ni na jednom ni na drugom tv-u, potrebno je malo mrdanja po opcijama i opetovani restart da bi proradilo, ali slike je uvijek bilo u biosu na svim ekranima.
Ako netko treba pomoć, mogu mu preko TV5 probat sredit.