Citiraj:
Autor MadBoY
Ja vjerujem da hoce, pogotovo na PC-u, jer ce na taj nacin moci izvuci jos vise novca. Samo je pitanje koliko ce to igraci FPS-a prihvatiti.
|
Jednostavno mislim da će ogromna večina onda ostaviti MW2 i lagano priječi na novi COD, ne kužim na koju foru misle izmusti lovu kad ljudi jednostavno prelaze na sljedeču igru iz franšize.
Jedino ako AcVi ne bude radio COD 8 pa tamo od početka stave pretplatu, ovako za MW2, mislim da im je prošla baka sa kolačima.
No opet, tko zna što se tom mudracu mota po glavi osim jednog velikog znaka valute
$
Citiraj:
Autor sinisa1989
EDIT:
Evo danas malo igrao na Rundown-u sa snajpom i imao lijepi score (53:6). Naime, dobio sam dvaput heli i pave low te povrh svega čuvao sam HQ, a oni su samo dolazili i padali ko muhe.
I za nekih pola minute dva frajera ponosno i prskosno izjave Grinch reported, u can now buy new copy of game.
Naravno da nisam varao na bilo koji način (rank hack i slično).
Sad me zanima da li se te prijetnje mogu ostvarit, tj na koji način funkcionira to prijavljivanje, ako uopće funkcionira?
Mislim, da mi ne blokiraju steam, a nisam ni kriv ni dužan.
Hvala.
|
Apsolutno ti ništa ne može biti jer taj
report na nikoji način ne potiče VAC da te provjeri.
Baš sam neki dan googlao o tom reportanju i nakon čitanja desetak "članaka" o tom Steam reportu došao do zaključka da u slučaju MW2 ne vrijedi ništa.
Čak je i neki moderator sa Steama odgovorio da ni oni ni VAC ne reagiraju na report bez demo-a.
VAC zapravo uopće ne reagira, a Steam onak... ako im se da...