24.06.2010., 00:56
|
|
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Autor Z-man
Ja sam se regao na ispace pred nešto više od 3 mjeseca, sve odmah došlo na mail, stvarno ne znam zašto tebe muči. Nisam tipa 2 tjedna slao poruke od tamo pa ću evo sad baš probat da vidim jel i dalje funkcionira i šta kažu na stranici (možda više ne primaju članove iako to nema smisla). 
|
evo doslo mi nakon 3 sata ... LOOL
i  je ovo
Citiraj:
PACE Uvjeti upotrebe POMOČ I INFORMACIJE: 01 457 22 88 | www.ispace.com.hr | wap.ispace.com.hr
iSPACE je internetna i mobilna zajednica koja donosi iznenaðenja, free upade u klubove, free sadržaje i ludi provod! Cijena usluge za VIPnet i T-mobile korisnike je 7,90 kn/tjedan. Odjava:iSPACE STOP na 88302. U cijene je uračunat PDV. Odjava od svih usluga STOP na 88302. Podržana je veæina telefona s moguænošæu WAP povezivanja. Prijenos sadržaja omoguæavaju VIPnet i T-mobile. Za korištenje usluge potrebno je imati aktiviranu WAP/GPRS uslugu operatera i ispravno podešene postavke iste. Korisnik dodatno plača troškove WAP/GPRS prometa. Pružatelj i koordinator usluge podržane MCCA tehnologijom je Kitio Mobile d.o.o., Korzo 4, 51000 Rijeka. Korištenjem usluge slažete se sopæim uvjetima i pravilima na www.kitio.com. Uvjeti i pravila natječaja su objavljeni na www.ispace.com.hr.
|
NEXT PLEASE !...
Zadnje izmijenjeno od: viper. 24.06.2010. u 01:02.
|
|
|