View Single Post
Staro 24.06.2010., 00:36   #2886
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor sinisa1989 Pregled postova
Da, jako. Sigurno je razveden i djeca su pripala majci.
Btw. klinci mu sigurno vole MW2 i sad im se želi osvetiti što ga je njihova majka varala.
Mislim strašno je to što želi napravit od te igre. Ko da nije već dovoljno "zeznuta"...idemo do(a)lje.

EDIT:
Evo danas malo igrao na Rundown-u sa snajpom i imao lijepi score (53:6). Naime, dobio sam dvaput heli i pave low te povrh svega čuvao sam HQ, a oni su samo dolazili i padali ko muhe.
I za nekih pola minute dva frajera ponosno i prskosno izjave Grinch reported, u can now buy new copy of game.
Naravno da nisam varao na bilo koji način (rank hack i slično).
Sad me zanima da li se te prijetnje mogu ostvarit, tj na koji način funkcionira to prijavljivanje, ako uopće funkcionira?
Mislim, da mi ne blokiraju steam, a nisam ni kriv ni dužan.
Hvala.
Ne mogu ti ništa, neka oni vajnaju koliko god žele, neće ništa postić...da bi to tako bilo pola ljudi koji igraju bi bili banani zbog neke jebene djece koja vajnaju jer nisu prvi na serveru...ako te reportaju, oni će pogledat valjda neke tvoje logove al ništa neće nać ako nisi ništa koristio, jer svi čitovi izmjenjuju neke datoteke od igre, a vidjet će se da npr. .exe od igre nije izmjenjen i ako je ima log i od tog, a na njemu će se vidjet da je izmjenjen zbog patcha npr. tako da nema straha
xGAME je offline   Reply With Quote