EA support je riješio problem u roku pola sata

To se stvarno nisam nadao,da tako brzi budu.
Poslali su mi novi cd-key,kao to inače ne rade al eto meni su,mogu mislit što to ne rade kad ko zna koliko tisuča ljudi je imalo taj problem,al nema veze,ispali su super OK i brzi

A deinstalirao sam po proceduri da idem na Uninstal i onda te pita da li da Deauthoriza,to sam kliknuo Yes jer je pisalo "To reauthorize the game simply just instal the game again and play" ,o jea,kako da ne...
Igru,odnosno CD-key sam kupio kod Game-Hosta,ne znam da li to ima ikakve veze s njima.
Citiraj:
Autor Neo-ST
Vidiš sad to i mene muči. Pokušao sam shvatiti šta ovi pričaju ali nisam uspio. Da li si prilikom instalacije BFBC2 odabrao opciju "online verification" ili "disc verification" ?
Ja sam odabrao "online verification", čisto zato da ne moram držati disc u kompu da bih igrao, ali sada je jedino pitanje da li taj online verification znači da oni povežu tvoj serial broj sa tvojim accountom, ako jesu onda je to stvarno glupo. Ali i dalje ne shvaćam zašto nastaje problem ako formatiraš komp? Očito su komp i tvoj online account nekako jedinstveno povezani, i kad formatiraš gubi se to nešto?
To se meni desilo sa Batman Arkham Asylum, formatirao hdd, a snimio samo savegame folder na kompu, reinstalirao ga i ništa...kasnije saznao da je igra povezana sa games for windows live i da tamo snima dio savegameova, i jebat ga - izgubio sve.
Najbolje da pitaš na forumu i čekaj da ti Bazajaytee ili netko od njih da službeno objašnjenje, ovo je stvarno debilno...šta da nekome crkne nešto u kompu (a to se stalno dešava)... 
|
Išao sam na Online Verification jer mi Disc Ver. ne radi zato što nije oriđiđi disk pa valjd nema onaj SecureRom.
Sad na kraju ni ja ne znam jel accaunt povezan s keyem,možda je meni taj lik iz supporta nešto čačkao pa promjenio ključ tamo na serveru,ko če ga znati.
Ali evo ovdje,zadnji post,kaže lik da se može mjenjat key a da ostane isti soldier,Bazajajce kaže ne može,to valjd nitko ne zna
http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/534508.page