View Single Post
Staro 21.06.2010., 19:47   #477
windfucker
Guest

Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica Pregled postova
još uvik može prodati jaje
Livo, jel' tako Ivo?

@Ivand123:
Tiše je ovo od jajeta, vjeruj mi
A i samim micanjem onoga sloja paštete (jer ono nije pasta) kojega su stavili ATI-jevci, već sam na dobitku...

Ispuštaš jedni bitnu stvar (ako ne griješim): gledajući review-ove po netu, temperature su mi čak i par stupnjeva više u donosu da stock dual-slot hladnjak, i da, naoko nema dobitka...no, ja sam benchao u zatvorenome kućištu i to po onim pasjim vrućinama, tako da...kruške i jabuke, kužiš...a što se jajeta tiče, dovoljan je i letimičan pogled na ta dva coolera da stvari budu jasne (i, da, samo me nemoj sada pitati na kojoj sobnoj temp., ubij me- ne znam, nisam pogledao ).

Isto tako, kao i kod većine mojih kemija, lova nije u prvome planu, ako me razumiješ...moja "matematika" je malo drugačija.

.......

Uglavnom, moram se malo pozabaviti dizanjem voltaže i testovima na višim frekvencijama u realnim uvjetima (kućište zatvoreno, kako sam i spomenuo gore, itd.), jer gore je neko dobro zamijetio poantu u prijašnjem postu- porast od samo 2 Celsiusa pri OC-u GPU-a i meni miriše na dobro...naravno, drugi put okačim i koju sličicu da ne ispadne da "onaj wind opet trkelja nešto tamo"
LP

Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 21.06.2010. u 19:55.
  Reply With Quote