Evo jedne zgode u Feniksu (pokraj Kraša). Prošle godine crkne mi pržilica u važnim trenutcima i hitno krenem po novu. Brzo pogledam ponudu na netu od Feniksa (najbliži, a vremena neam) i vidim imaju Philips pržilicu koja na papiru solidno izgleda i krenem ja po nju. Dođem u Feniks, odma na blagajnu i pitam lika (mršav, ima naočale, izgleda simpatično al on to nije) dali ima taj model i on veli da mora pogledat u skladište, ja reko ok i frajer ode. Nije ga bilo skoro 10min i lik se vraća praznih ruku i kaže gospodine imamo taj artikl, da odem po njega? Ja gledam i nevjerujem, meni svaka min. važna a frajer ode vidjet ima li pržilice i vrati se bez nje.

Kažem ja liku da ode po nju, a njega opet nema skoro 10min (pa ak je našo to valjda je i zapamtio di je i nije ponovno sve ispočetka počeo tražiti

). I sad frajer donese to i pita želim li sata kabel, ja ne hvala, pa pita (u razmaku cijele minute, tipka nešto ali ne račun) želim li koji prazni cd/dvd, ja ne hvala i frajer počne tipkat račun. I tipka on račun skoro čitave dvije minute (a ja već odavno pizd**) te me pita obični ili R... Reko mu daj ti meni taj račun više nemam cijeli dan. Mislim stvarno da ti za jednu pržilicu treba skoro pola sata da je kupiš, a situacija je bila prehitna.