Evo prvo nisam znao gdje da točno stavim ovu temu pod softverski ili hardverski problemi ali kako mi u device manageru javlja da nema instaliranih drivera stavio sam ovdje. Dalje sve ostalo piše, pa ako mi možete pomoć da otkijem u ćemu je tu problem zašto ne radi
Znaći kako piše i u naslovu kupio sam Hama PC-Gamepad Black Force u Procesora u Splitu i kada sam ga spojio na USB port (probao sam na svim prikljućcima) mi javlja USB device not recognized. Nakon toga sam stavio njegov CD koji sam dobio s njime i tamo pokrenuo instalaciju drivera i nakon što je završio s instalacijom sam restartao kompjuter, ponovo ukljućio gamepad i opet ista poruka, kada sam pogledao u Device mangeru on mi ga ne prepoznaje nego piše Unknown Device i u njegovim propertisima među Device status piše "No drivers are installed for this device".
Sada me zanima kako nema istaliranih drivera kada sam pokrenuo instalaciju i rečeno mi je da su instalirani?! Inaće već sam i prije imao jedan gamepad koji na mom kompjuteru nije radio zbog istih razloga a na prijateljevom je normalno radio. Ovoga sada još nisam provjeravao drugdje ali vjerojatno bi isto tako radio na drugom kompjutoru, a taj put sam nakon toga uzeo jedan Logitechov gamepad i on mi je sasvim normalno radio dok nije "otišao" i kada sam sada kupio ovaj jer nije bilo drugog.