View Single Post
Staro 20.06.2010., 18:22   #192
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Mozda te ne dira ,ali ne dira niti nas. Kad smo poceli pisati po racunalima (racunarima,kompjutorima,kompicima,kantama stovec) nije bilo nasih znakova.
Eventualno ako si poceo "pisati" sredinom 70ih, no "nasih" znakova je uvijek bilo, samo je uvijek bilo i nadrih gurua koji ih nisu znali postaviti u raznim verzijama operativnih sustava...

Citiraj:
Jednostavno je to STVAR NAVIKE. Probaj se naviknuti na č,š,đ,ž i onda napisi neki mail nekim ljudima koji ne zive u HR i nemaju nasa slova na tipkovnici. Uopce vide č,š,ć,đ,ž na svom zaslonu. Ta slova se njima prikazuju u obliku kockica, nekakvih apostrofa itd. Imam par prijatelja van HR koji imaju njemacke ili neke druge Windowse i ne vide nasa slova.
Ako ti ne priznajes takve argumente, mene (nas, ili one koji se prepoznaju u mom misljenju) uopce ne dira i tako ostajemo na cemu smo i bili dosad.
Generalno se slazem s tobom, ali problem tvojih prijatelja nisu "njemacki ili neki drugi Windowsi" nego to sto su nesposobni (ili si ti nesposoban pa ne znas pravilno kodirati poruku).

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline