Tema: Naj Geek
View Single Post
Staro 15.12.2004., 23:33   #68
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Originally posted by madafaka
e ovo je fakat već postalo dosadno.Kao prvo nemaš me kaj ti smirivat i ne znam zašto bi me moderatori izbacili jer samo iznosim svoje mišljenje na tu temu.Kao drugo ljetujem na Jadranu(misliš da nisam nikad naletio?drugo su tribine,a drugo je ljetna zajebancija)isto kao šta puno ljudi od tamo ide tu na faks.Nemam ja ništa protiv tih ljudi.Ti ćeš mi govorit da ljetujem u Crnoj Gori pa ja sam se rodio malo prije tebe sinko.A šta se tiće ovog o kontuzijama i frakturama neću sad tu otkrivat svoju povijest bolesti ali nije mi odnijelo 40 % IQ-u fala na pitanju. .Koji su to Huligani novijeg datuma ak znaš možda preciznije nešto bio bi zahvalan.

Šta se tiće mojeg ponašanja prema ljudima iz Dalmacije na ovom forumu-pa jesam ja nekog tu osobno napao ili pretuko??Al evo da ne mislite da sam loš čovjek ispričavam se svim ljudima koji vise na ovom forumu a rezidencija im je u Dalmaciji!Nisam mislio nikog osobno ili na neki drugi način uvrijediti!dovoljno FLEKS??'
Ma nemaš se kaj ljutit, ovo je samo diskusija. Daj malo o povijesti bolesti da vidim kako te život tretiro (i kaj sve ljudsko tjelo može preživit). Pozdraf . Vidio sam recenziju grice u BUGU prije 2-3mj brijem.
Fleks je offline   Reply With Quote