Citiraj:
Autor Jelc
Dečki, svaki forum je kvalitetan koliko su i članovi koji pišu-mene osobno ne smeta vidjeti kaj, ča ili nekaj deseto ako kužim kaj je autor posta napisao.
|
Citiraj:
Autor horza
a po pitanju ovih žalbi na korištenje ili pak nekorištenje dijalekta, ajd si sad svi (posebno moderatori) pregledajte svojih zadnjih 50 postova na forumu.
umjesto ulaganja vremena u cjepidlačenje (ili isticanje bitnih naputaka o jeziku), pokušajte (na bilo kojem dijalektu) napisati neki kvalitetan post.
|
Nije uopće problem u narječjima, već u ovakim postovima kojih je iz dana u dan sve više.
pozzz svima LOL.jer mi može neko reči dali GTX8800 paše na amd AM3 ploću.htjeo bih kupiti tu ploću i sad me zanima dali bi sve radilo kak treba.inaće se samo igram i zato mi treba što jaćija ploća.neznam dali da kupim uopče amd platformu ili da idem na intel.jel intel mi je nekak najdražiji, ali vidim da se preporučuje AMD X6.taj procesor bi isto kupil, pa molim vas da malo kommajte ovo.hvala.pozzz.milijun smajlića.
Tak da je svejedno, ako je ovakav post napisan na štokavskom, kajkavskom ili čakavskom, kad je i dalje nepismen i nerazumljiv. Za narječja su se svi nepotrebno uhvatili tak zadnjih stranicu-dvije, a u tome nije problem, niti je ikad bil. Meni je isto svejedno na kojem narječju neko piše i iz koje države dolazi, dok god se da skužiti kaj hoće reći. Ovakve postove nitko ne kuži i njih je više nego kvalitetnih i korisnih postova, a više ih je kad su ljudi kojih ih pišu - većina i nije im na kraj pameti da sastave smislenu rečenicu.