ma sve je to OK kaj si rekao,bolje je za početnike nego da se moraju zajebavati s podešavanjima,kompatibilnostima i tome slično...a za Nero moraju kupiti (ili ...hm...razbiti...MPEG2 pluggin...ak se ne varam)...ali mislim da si malo prestručno zabrazdio...ima škvadre ,nebi vjerovao,koji neznaju o čemu govoriš,evo konkretan link pa nek škvadra skida program koji im paše....i ja sam ostao paf kad sam probao neke od tih programa ! tak jednostavno a radi čuda !
http://www.arcsoft.com/en/products/videosoftware.asp tu si mogu odabrati kaj trebaju. čak neke stvari radi bolje i od Pinnacle-a ! Npr. ...možeš učitati DIVIX s titlom i titl ti je odmah priljepljen na film...pa još k tome taj film možeš snimiti kao DV ili MPEG2 format za pripremu za DVD !! Ludnica...ja nisam nikak mogao otvoriti DIVIX s titlom u Pinnacleu. Stalno je javljal neke blesave poruke o "...update is avaluable for 28.99 $..." i te gluposti....
NAPOMENA : da bi sve mogao raditi (nađi ARCSOFT SHOWBIZ ) ,u demo verziji imaš samo preview mogučnosti........skini si nekaj odozgo i guštaj se.pogotovo zato kaj znaš pa buš mogao iskoristiti sve mogučnosti (...npr....menu ko iz filma Ratovi Zvijezda ?....pih !...igrarija....). to je za nas stare kljusine.klik,klik,klik....ode ja na pivu...