Ovakav nabacani tekst bez ikakve argumentacije za izreceno i ne zasluzuje neki poseban osvrt, ali eto...
Citiraj:
Autor lowrider
Gospodo, znamo samo ono što nam oni koji to mogu-kažu ili prikažu.
Oni formiraju našu svakodnevicu
|
Ma ko? Reptili iz drugih dimenzija?
Citiraj:
mi tu ne možemo provjeriti jel je zemlja stvarno okrugla lopta ili možda ploča-rekli su nam i pokazali slike da je okrugla.
|
Ako te toliko kopka Zemljin oblik,
pođi, vidi, pa nam javi, i slobodno ovdje uploadaj slike - u boji
Citiraj:
Gledao sam dokumenarac gdje su rekli da npr Hubble teleskop slika crno bijele slike i da se one retuširaju u boje s obzirom na analize zračenja specifične pojedinim elementima-dakle prikazuju nam slike koje su obrađene.
|
Zbog popularizacije i (boljeg) opravdavanja ulozenih sredstava. Uostalom Ice ti je odgovorio
Citiraj:
Da se manipulira informacijama-to je točno, vele ne gledajte tv, gledajte nezavisne internetske kanale, vijesti
|
Pa ne gledaj tv ako ti smeta. Ne gledam ga ni ja.
Citiraj:
pa i internet imamo zato jer je to netko odlučio-kad odluče DOSTA, internet će kolabirati-već su to najavljivalji.
|
Opet reptili ?
Citiraj:
CIjelo vrijeme gledamo na tv-u strah, rat, krize i moguće krize. pričaju da smo svi ružni i bolesni i da se moramo lickati kremama, gutati lijekove, cijepiti se nekim cjepivima itd-uglavnom ništa dobrao nam se ne želi niti piše.
|
Neki od razloga i zasto ne gledam tv su ovi gore - nabijanje kompleksa manje vrijednosti. Imas slobodu i mogucnost da filtriras sebi zanimljive informacije
Baljezgas gluposti utemeljene na nicemu.
"Extraordinary claims require extraordinary evidence"
Citiraj:
911-imao je svoju svrhu, samo pogledajte Ameriku prije i poslije.
|
Amrika je uvijek provodila istu politiku, samo sto joj se metode mijenjaju. Na zapadu nista novo.
Citiraj:
Mislim da sljedeće što će se dogoditi će biti "napad" "vazemaljske" letjelice koja će vrlo vjerojatno napasti Amreiku ili nešto američko kaj će biti povod za još veće američke poteze.
|
Bravo
Citiraj:
Armagedom u Bibliji i kraj svijeta, jahači apokalipse
|
Jeli i oni stizu 2012.?
Evo ga:
http://www.dernek.ba/blog/1201265/Th...vo-babe-vande-