View Single Post
Staro 20.06.2010., 10:28   #62
Fatal
kenova?
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Ovakav nabacani tekst bez ikakve argumentacije za izreceno i ne zasluzuje neki poseban osvrt, ali eto...

Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Gospodo, znamo samo ono što nam oni koji to mogu-kažu ili prikažu.
Oni formiraju našu svakodnevicu
Ma ko? Reptili iz drugih dimenzija?

Citiraj:
mi tu ne možemo provjeriti jel je zemlja stvarno okrugla lopta ili možda ploča-rekli su nam i pokazali slike da je okrugla.
Ako te toliko kopka Zemljin oblik, pođi, vidi, pa nam javi, i slobodno ovdje uploadaj slike - u boji

Citiraj:
Gledao sam dokumenarac gdje su rekli da npr Hubble teleskop slika crno bijele slike i da se one retuširaju u boje s obzirom na analize zračenja specifične pojedinim elementima-dakle prikazuju nam slike koje su obrađene.
Zbog popularizacije i (boljeg) opravdavanja ulozenih sredstava. Uostalom Ice ti je odgovorio

Citiraj:
Da se manipulira informacijama-to je točno, vele ne gledajte tv, gledajte nezavisne internetske kanale, vijesti
Pa ne gledaj tv ako ti smeta. Ne gledam ga ni ja.
Citiraj:
pa i internet imamo zato jer je to netko odlučio-kad odluče DOSTA, internet će kolabirati-već su to najavljivalji.
Opet reptili ?

Citiraj:
CIjelo vrijeme gledamo na tv-u strah, rat, krize i moguće krize. pričaju da smo svi ružni i bolesni i da se moramo lickati kremama, gutati lijekove, cijepiti se nekim cjepivima itd-uglavnom ništa dobrao nam se ne želi niti piše.
Neki od razloga i zasto ne gledam tv su ovi gore - nabijanje kompleksa manje vrijednosti. Imas slobodu i mogucnost da filtriras sebi zanimljive informacije

Citiraj:
2012, NLO-i, vanzemaljci
Baljezgas gluposti utemeljene na nicemu.

"Extraordinary claims require extraordinary evidence"

Citiraj:
911-imao je svoju svrhu, samo pogledajte Ameriku prije i poslije.
Amrika je uvijek provodila istu politiku, samo sto joj se metode mijenjaju. Na zapadu nista novo.

Citiraj:
Mislim da sljedeće što će se dogoditi će biti "napad" "vazemaljske" letjelice koja će vrlo vjerojatno napasti Amreiku ili nešto američko kaj će biti povod za još veće američke poteze.
Bravo

Citiraj:
Armagedom u Bibliji i kraj svijeta, jahači apokalipse
Jeli i oni stizu 2012.?

Citiraj:
gdje je i KADA kraj?
Evo ga: http://www.dernek.ba/blog/1201265/Th...vo-babe-vande-
Fatal je offline   Reply With Quote