View Single Post
Staro 20.06.2010., 03:14   #472
windfucker
Guest

Evo i ja se malo poigrao sa 5770; "jaje" cooler odmah išlo dolje , strpao na nju S1 rev2, malo pilio da sve sjedne kako treba, hlade ju 2x120mm@800fix. i prvi dojmovi su prilično dobri.
Osim što je setup sada znatno tiši (meni skoro pa nečujno, ali dobro, nisam mjerodavan, sluh više nije kao nekada ) najviše temperature su otprilike oko 41-43 u idle modu, dok load izgleda nešto bolje- OCCT GPU test na 1920x1080 fullscreen ne prelazi 63C niti nakon sat vremena, raste na 65 stupnjeva ako GPU takt dignem na 925 (memu za sada nisam dirao).
Uglavnom, još nisam stigao zavrtiti nikakvu igru, samo par rundi sintetike, daleko je to još od gotovoga, ali prvi dojmovi su i više nego dobri (primjetiti molim da temperaturna "delta" iznosi svega 20-ak stupnjeva, što je odlično).

U svakomne slučaju, modding S1 rev2 definitivno degradira isti po pitanju performansi, ali rezidualni kapacitet je odličan, i jedino pitanje koje si vrtim stalno jeste- kolika bi zapravo razlika bila usporedno sa S2?
S obzirom da za montažu S2 treba daleko manje "zahvata" u odnosu na S1, naravno...

Isto tako, nisam stigao poslikati ništa od postupka prilagodbe S1, ali (ovaj put ) nisam izmišljao "toplu vodu", već sam prekopirao jedno od postojećih rješenja sa neta, tako da to i nije neki nedostatak
  Reply With Quote