View Single Post
Staro 19.06.2010., 19:53   #157
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Pratio sam svojedobno jedan forum (mnogi ce ga prepoznati tu ) na kojem su pravila bila toliko stroga da bi se svaki beskorisni post brisao, a poster dobivao infraction. Takodjer, soljenje pameti - infraction. Ponavljanje vec recenog - infraction. Ne koristenje searcha - infraction. Koristenje leet speaka, raznih lame kratica (rofl, wtf, gusy, l2p...) - infraction... you get the point Tri (?) infractiona, letis s foruma, perma ban. Najbolji dio svega toga je sto je forum bio PREPUN korisnih informacija, trulih postova je bilo ispod 5%, ljudi koji su po njemu pisali su znali 'zanat', ali je nedostajalo malo domace atmosfere... Ima i dobrih i losih strana u tome, nekako vise dobrih ali neke lose daju poseban stih svakom forumu...

Moj prijedlog je da svi koji pisu po forumu BAREM procitaju svoj post. PRIJE nego ga posaljete... Jedno 10% korisnika foruma ... kako da se izrazim - sere. Napisu post od dva reda na 2560x1600 za koji mi treba 3 minute da shvatim sto je pjesnik htio reci. Ne brine me pravopis, ni interpunkcija previse, ali takvim pisanjem si stvarate ime. Ne u svijetu, ali tu na forumu da. I kad takav post vise puta procitas od istog korisnika, najcesce uleti u mind-ignore (posto forum nema ignore list), vidim prvo ko je autor i automatski ga preskocim radi sacuvanja zivaca i strpljenja. Takvima naravno i dobar dio ljudi slicnih meni ne odgovori kad ih muci neki hardver-softver problem, pa se cude ko pura dreku...

Citajte vlastite postove.

Zadnje izmijenjeno od: zwer. 19.06.2010. u 21:22.
zwer je offline