View Single Post
Staro 19.06.2010., 17:34   #149
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
...pa smo zaključili da je bitnije da se koliko-toliko razumije post nego držati se (trenutne) inačice pravopisa u Rvata.
Je, ali fora je u tome da se današnje postove jedva i skuži kolko su nakrcani s nepismenošću. Tip sastavi komediju od posta, koja redovito izgleda ko dolje sročeni primjer.

Temu tak jasno stavi na Komentari i prijedlozi i naslov je bolji da bolje ne ide: nova ploća razmišljanja
pozzz svima LOL.jer mi može neko reči dali GTX8800 paše na amd AM3 ploću.htjeo bih kupiti tu ploću i sad me zanima dali bi sve radilo kak treba.inaće se samo igram i zato mi treba što jaćija ploća.neznam dali da kupim uopče amd platformu ili da idem na intel.jel intel mi je nekak najdražiji, ali vidim da se preporučuje AMD X6.taj procesor bi isto kupil, pa molim vas da malo kommajte ovo.hvala.pozzz.milijun smajlića.
Da bi nakon tri minute bumpal temu i rekel da kakav je ovo forum di niko ne želi pomoći, a on samo traži mišljenje i čul je od frendovog frenda da je ovo super forum za to.
Ma ima takvih primjera kolko vas volja. Ništ čudno da fali konstruktivnih i korisnih postova, kad se teme guše s ovakvim biserima. Ko bude im odgovaral, kad ljudi imaju migrene čim vide post.
McG je offline