View Single Post
Staro 19.06.2010., 14:31   #1
marke
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
(riješeno) Samsung 2053BW crko?

Pozdrav!
Daklem imam slijedeći problem - ne radi mi monitor. Naime, kad upalim komp i monitor, uopće ne daje nikakvu sliku iako se komp normalno podiže i čak čujem i da je ušo u Windowse, ali monitor nula bodova.

On se uopće niti ne upali, ne mogu ući niti u njegov meni, niti ikaj postižem stiskanjem Source tipke. Samo svjetluca ona njegova standby lampica. I to nekak čudno svjetluca - zasvjetli na par trenutaka i onda se ugasi na par sekundi, inače tak ne svjetli kad nema slike, nego malo duže traje ovaj dio dok svijetli.

Isto tako mi je čudno da ga uopće niti nemogu ugasit, tj. ja stišćem gumb za gašenje, a on i dalje svjetluca ko da nisam ništa stisnuo. Jel ima tu pomoći ili pravac servis?

I još jedno pitanje, monitor je prije 2 godine kupljen u našem najdražem Hardveraju (garancija 3 godine), i imam isprintanu njegovu ponudu s neta i imam potvrdu da je plaćena (iz banke), ali nemam onaj konačni račun. Kutiju i sve kaj je došlo s monitorom imam, i imam onu jamstvenu naljepnicu na kutiji. Oće mi to stvarat kakve probleme?
marke je offline