Citiraj:
Autor McG
Ima štete i utječe na vozne karakteristike. Jedino kaj fali ovom nastavku su vremenski uvjeti, tj. još niko nije potvrdil ili opovrgnul da su i to složili.
|
Pa davno su oko toga lagali ko pasi. Mislim od NFS:PU. Price kako kisa/snijeg/whatever utjece na lezanje auta i drzanje ceste su bile bajke nad bajkama.
Toliko sam utrka odvozio, i nisam nigdje primjetio da radi vremenskih uvjeta imam losije vrijeme us vim NFS-ovima.
Npr. PU, kad sam otkrio debilanu sa brzinomjerom, smrklo mi se. Bilo koji noviji Porsh. je imao onaj brzinomjer do pola i max 300+3 crtice do 330. Al ako vozis po noci il na random, pojavljivao se isti takav brzinomjer zute boje (kao radi upaljenih svjetala il stavec) al max speed 250km/h.
Mislio sam, pa jebemu, sa 996 uhvatim 300+ lako, a na time attack gubitak od 80ak km/h je nesto (autobahn npr), nakon nekog testiranja, vozio 330 il 250 imas ista vremena, znaci brzinomjer je ukras. To mi je jedina zamjerka NFS-PU.
NFS-U - kisa nije radila nista, osim smetala, nit je auto vise proklizavalo nit imalo problema na startu.
NFS-U2, NFS-MW, NFS-Carbon ista stvar.
Stvarno neznam sta im je tesko docarati malo vremenskih uvjeta u voznji, znam da je arkada doboga, i da je to EA muzara love, al stvarno danas kvaliteta driving igara ide dole. Ne racunam LFS i bolje simulacije kojih ima 2-3.