aj jos dva pitanja od mene... potencijalno je vec odgovoreno, al tolko stranica ima da ne znam ocu li uspjet to nac...
prvo, sto se tice FPS Lock-a... napisal sam u konzolu /com_fps 250... KAO da mi se cini da igra malo gladje ide al ping mi je bio 33 tako da nisam ziher jel do toga... a i iskljucio sam shadows tak da... digo sam onaj drawfps ili kako vec no svejedno se one brojke stalno mijenjaju, nisam primjetio da igdje konstantno pise 250... pa jesam'l ja to dobro napravio?
drugo, igra mi se zna srusit nakon mozda par min igranja... i to tako da se samo smrzne slika, u slusalicama cujem jedan ili dva framea u loopu i moram na gumb restartat... kad restartam tipkovnica mi na pol ne radi sve dok ne dodjem do login screena u windowsima (znam po tome sto mogu stisnut del da udjem u BIOS ali kad dodje do onog odbrojavanja zbog rusenja win-a, ono jel ocu recovery ili sta vec, nemrem stisnut enter nego moram cekat 25 sec da win sam nastavi bootat)... Probal sam updateat vga drivere, zamjenit drivere od zvucne i mrezne i nista... nesto mi je u glavi da sam procital da se pri prvom dizanju igre punkbuster ne digne kako treba ili tako nesto, al ne znam ima li to veze s tim...
pa ako mi neko moze pomoc....
hvala