View Single Post
Staro 19.06.2010., 00:27   #242
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
@hammer_of_thor

Obsidan je bolje kuciste nego Cosmos....i da, ja to mogu reci jer sam imao oba te sam se jako dobro upoznao sa manama i vrlinama kod oba kucista.

Cosmos je tisi JEDINO ako zamjenis one uzasno lose CM ventove...no opet ostaje pitanje temperature i odurno izvedenog cable managementa sto je bar meni jako vazno.

Mozes ti sada kemijat sa slaganjem venta na Cosmosu i hladit diskove sa njime posto dobis ionako dodatak koji ide iznad diskova i hladi ih no kuciste je opcenito totalno toplo iznutra radi materijala koji su koristeni na bocnim stranicama....

Vent koji se nalazi u Obsidianu mi je doslovce spasio VRM-ove na grafickoj kartici posto puse direktno po njima.

Cable management na Cosmosu je odurno izveden (svatko tko ga ima ce to i sam potvrdit)....imam modularno napajanje i jedva sam nakon pun kufer vremena uspio straznju stranicu zatvorit kada je bilo par kablova iza.

Mislis da bih prodavao Cosmosa da mi je bio dobar i kupovao Obsidan-a te gubio toliko love!? Ne budi lud molim te....

Uz sve, Cosmos je osjetljiv kao leptir...cim ga dodirnes ogrebes ga....

IMHO...funkcionalnost, izgled, nacin izrade, velicina...bas sve je na strani Obsidiana (kazem IMHO).

Najvaznije mi je da ne pricam nista "napamet" vec iz iskustva te sam sve imao i imam jos uvijek kod kuce malo duze vremena i uvjerio se u sve prednosti i nedostatke kod oba kucista.....i da sada kupujem kuciste opet bih bez imalo razmisljanja kupio istog Obsidian-a.

Toliko od mene...glupo mi je ulaziti u daljnje rasprave posto svatko ima svoje misljenje, a moje je da je prodaja Cosmosa i kupovina Obsidiana daleko najbolja kupovina koju sam napravio u zadnjih godinu dana!

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote