View Single Post
Staro 19.06.2010., 00:09   #28
DANCI
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
dosad nikakvih problema kod njih jer nikad neidem ko guska u maglu, prije kupnje proizvoda, sve proizvode koje namjeravam kupiti informiram se maksimalno za detaljne informacije raspitam se i pretrazujem na netu o tom proizvodu kojeg namjeravam kupiti i tako pogledam cijene di je najpovoljnije i di mi je najblize i samo odem tamo odaberem to i kupim bez rijeci osim dobar dan, imate li taj proizvod, kolko kosta cak ni to jer vidim cijenik, i dovidenja, nemam ja sta pitati tam trgovce lajke, kad znam da neznaju nista vec ih pitam neke sasvim opcenite stvari koje treba provjeriti i moze svatko provjeriti znaci i baba bez ikakvog znanja o informatici moze znati tj. neku banalnu stvar provjeriti i to je sve jer takva pitanja i postavljam, ako nisam siguran tipa vezano uz placanje i dali je to u kompletu to sto trazim, no o vezano specifikacijama to nista

mislim neznam zasto Vi ocekujete da ce trgovci sve znati, kad npr. ni ja koji se cesto maksimalno informirujem skoro o svim informatickim i elektronickim uredajima smatram da nebih mogao sve znati da me tko pita, a vjerujem da niti Vi nebiste znali o svemu sto je i logicno jer Vas nebi bilo briga, ko je kriv kupcu sto pokusava na svoju ruku kupovati macku u vreci, umijesto da se prethodno informira na netu ? kaj tak mora biti taj kupac lijen da je nesposoban se informirati na netu ?
DANCI je offline   Reply With Quote