Kupio sam nedavno MSI 6800Le (pre 15 dana). Koristio sam je 2-3 dana bez modovanja ali onda je proradila radoznalost, moze li to bolje? Otkljucao sam sve pajpove i kartica je radila ali su se kroz teksture javljale svetlucave tackice. To me je dovelo do zakljucka da svi pajpovi nisu dobri i polovinu sam zakljucao i sve je proradilo OK. Kartica je radila 2-3 dana i onda se racunar u toku igrice blokirao (pocrneo ekran i nema nikakvih reakcija). OK ugasio sam racunar, restartao u win sve OK. Radi... Opet igrica, par minuta - opet crno!!!! Deinstalirao sam Rivu, sve pogasio na fabricki ali restarti su bili sve brzi i brzi. Odneo sam karticu kod drugara na probu ali i kod njega je blokirala. Karticu sam vratio u radnju gde su mi rekli da je zaista crkla i za otpis!!! Dali je moguce da je to od modovanja ili je kartica vec bila neispravna? Pretpostavljam da nebi trebalo da je od modovanja jer nisam cuo da se neko zali na slicnu situaciju. Inace sam odustao od 6800Le i porucio Leadteka 6800 koji sutra stize, nisam siguran dali se ponovo igrati sa modovanjem!!!