View Single Post
Staro 17.06.2010., 21:47   #15
mitra
Premium

mitra's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Juče sam bio u riječkom technomaxu i kupio epson printer/skener. I baš taj primjerak je bio zadnji na polici (izložen, svi drugi prodani), dugo sam čekao da me netko posluži iako nije bila neka gužva ali nema veze, kaže lik da malo pričekam dok on njega spakuje nazad u kutiju. Nakon 5min eto njega, sve ljepo spakirao ali mi kaže da sa uredjajem ne odlazi usb kabel, reko kako to da nema (ipak mislim da je to standarna oprema sto bi trebala biti sa svakim printerom) ali eto sa ovima se navodno ne isporučuju (istina medju uputama nigdje nema prikazan taj usb kabel, samo kabel od napajanja, boje i sami uredjaj). Ali nije frka zato sto ga nema nego taj me je prodavač odveo do police i pokazao mi je znači posebno usb kabel koji se može kupiti. I što ću nema druge uzimam taj baš iz njegove ruke i kako sam sinoć došao kasno doma u liku, danas sam išao to sve priključiti i gle čuda, usb kabel koji mi je dao ne odgovara (mini konektor a u epsona ide onaj veliki). Ljepo me je zeznuo, da sam u ri išao bih mu odmah to vratiti (40kn cijajna) ali ništa od toga tek ću u 7mj ići ponovo za ri. Dobro nije mi nešto sada do novca ali on ga je i skinuo sa police, upakovao i sve to i na kraju mi dao krivi kabel, zato sam danas morao ići po selu tražiti od frendova da li tko ima višak kabel...bzv...
mitra je offline   Reply With Quote